неділю, 24 листопада 2013 р.

Буденності Піднебесної Христанівки


З дошкою я знову пролетів. Доки чекав зарплати, вся суха на складі закінчилась, тепер потрібно чекати доки висохне сира, а скільки це триватиме хз. Брати у сусідньому селі сиру дошку, я не хочу, бо робити щось з неї не можна, покрутить, а сушити  я поки не маю де. Тому полички під книжки знову переносяться на невизначений термін. Якщо раптом хтось знає альтернативні, бездошкові, варіанти полиць для книжок, діліться. Жінка проти стелажів металевих.

Зате купив брусок 4х5, будемо відсувати і піднімати мебель.

Купив собі до печі нове УГОП-П-16, для звичайних смертних, це напівавтоматична система опалення, ще простіше пальники з трубками. В нас зараз стоїть стара радянська, з двома пальниками по пів метра і отворами 5 мм, відповідно газ просто вилітає у трубу. Нова відрізняється тим, що пальники мають мікро щілини. Обіцяють значну економію і ККД, залишилось запросити майстра щоб встановив замість старої, бо при всій простоті конструкції, роблять її ще по совіцьким схемам, а це просто ППЦ.

Купив тепловентилятор який дозволяє, просто без підігріву, переганяти повітря, тепер проводжу практичні дослідження своєї теорії перемішування повітряних мас. Для чистоти експерименту залишилось тільки дочекатись похолодань.

Веду активні перемовини стосовно закупівлі дров, бо все ж практика показує, що дровами пропалюється значно швидше і жаркіше ніж нашим розведеним газом, по простим прикидкам охапка дрів робить те саме що кубів 6 газу.

По господарці роботи зараз мало, бо перший рік живемо і мало ще й можливостей, потреб і розуміння що потрібно. Залишилось виділити часу і підремонтувати вхід у погріб, вже навіть купив морозостійкого церезіту. Ну і плитку на поріг покласти, але то вже потрібно когось з руками, бо там тре кут хитрий зробити, а я такого не вмію і не хочеться переводити продукт.

Будемо сьогодні знімати пробу з квашеної капусти, мо  вже готова.



Ну ДУЖЕ багато ФОТО, обережно трафік!

Блог Оксани за емоції і соціальне 

БЛОГ Андрія про садівництво та різне

Немає коментарів:

Дописати коментар