понеділок, 12 серпня 2013 р.

Чебурашка


Було дуже багато роботи по роботі і відпрацьовував свої відгули, що набрав коли Оксана хворіла. До того ж в Христанівці стоїть жахлива спека, в нас 38 в тіні, тому ніяких особливих робіт не робилося, але прийшла неділя і справа зрушилась.

Почну з Чебурашки, це оця киця що спить, ми вже давно її замовили у пані Віри, ми в неї вершки і яйця купуємо, то в суботу її віддали з настановою, - Запам'ятайте - це Чебурашка, - чому Чебурашка ніхто пояснити не може. Сій страшний звір поки що шипить на всіх наших звірів, хоч вона і росла в оточені декількох дорослих кішок і псів, але шипить і все, найбільше на нашу кішку Пуцьку. Знайшла собі місце на підвіконнику де і спить тепер.

Була в нас купка гостей у суботу, приїхало чарівне подружжя Сорок з своїм синочком, навезли гостинців,купу презентів дитячих і Надійка з Ільком. Оксана їх зводили на річку, показала наші красоти.
Шкода але на неділю залишились тільки Нідія і Ілько.
В неділю з ранку сходив до лісу і вирубав велику тичку, для центру тенту, і після декількох спроб і експерементів, натягнув його, мабуть єдиним способом при якому це полотнище буде триматись і не порветься, хоча в останньому я не впевнений.


Але тінь є, і тепер можна перед домом посидіти і раніше вечора.
Власне любі гості, що прикрасили наші вихідні, а мені і допомогли. Ілько, як колега колезі, допоміг в діагностуванні одінєї болячки, що у Христанівці є у багатьох людей, то тепер вже точно знаю з якого боку братись.
Це Надя пробує зловити гусей, гуси кажуть ги ги ги і ходять колами.

Вроді все. Якісь подальші зміни будуть після зарплати, бо потрібно нарешті купити дощок і зробити двері в льох, підлогу в коморі, будку собаці і полиці у дім. Та це якщо знову щось не передбачуване не з'їсть гроші. Ще куплю тачку, бо сусідську постійно тримати не пасує, а без тачки тут скрутно.
Буду брати одноколісну, практика показала, що попри свою меншу вантажопідйомність, в неї в рази більша маневреність і прохідність.
Ще потрібно дві драбини у підвал, бажано метал або дуб, і для загального користування, а ще краще три, але то мабуть з часом, бо ще досі не знаю яку буде дешевше зробити, дерев'яну чи металічну з профілю.
Метр плитки на поріг. щоб було надійно, ну і Оксана хоче бойлер, але то якщо ми помістимось у суми, бо ж ще потрібно завершити історію з газом, та з переоформленням будинку.
Всім чмоки з заповідних місць і не партесь на асфальті. 

Немає коментарів:

Дописати коментар