суботу, 24 серпня 2013 р.

Вихідні


У вихідні можна відпочити від роботи і поробити щось по господарці. З ранку вирішив трохи покосити, бо змій багато, потрібно позбавити їх місць схованок.

 Доки я косив за хатою, Оксана зробила для Енея таку халабуду.

Більшість того, що в нас робиться, це для малечі.
Повернувся з косовиці. Вирішив не відставати від жони і зробити довкола клумби загорожу у формі фортечного муру, принаймні така була ідея.
 Енейчик вже готовий допомагати, в нас хто у татовій шапці, той і тато і майстер.
 І що ж то таке ми робитимемо)))

 Це, якщо хто не знає, наша Київська кітка Пуцька, яка цілком чудово обжилась на новому місці. Єдина проблема, періодично гуляє по ночах, а потім година 4 верещить під вікном щоб пустили в дім.
Розоряю місця кучкування змій, якщо орієнтуватись на кількість знайдених шкур, а заодно добуваю з хащ матеріал для клумби.


 Накидав контур майбутніх робіт.
 Дядя Ваня, косить в нас люцерну, оскільки нам вона не потрібна, то ми її віддаємо за молоко, це вже 4 раз її косять, за той час що ми живемо у Христанівці.
 Показую доки косити, бо там в кущах у мене помідори ростуть.
 По задумці має бути щось схоже на фортечний мур, пляшки виконуватимуть роль веж, поміж ними вставлена пластикова, обрізана пляшка, для протоку води.


 От тепер мучусь і думаю, чи то все заштукатурити, чи придумати якийсь інший варіант довести до ладу цю конструкцію.
Як висохне то подивлюсь. Була думка глиною замазати, але прикинув, що дощі то розмиють мабуть.
Ще сьогодні у Христанівці день села.
Ну в цілому свято вдалось, хоч я і не ходив, але була моя половинка, тому очікуйте купу фото і вражень від неї у її блозі. Думаю типажі будуть варті вашої уваги.

Немає коментарів:

Дописати коментар