середу, 18 вересня 2013 р.

Чи мудрі думки

Вирішив трохи урізноманітнити свій блог і додати ще одну рубрику - Чи мудрі думки. А то лізе у голову всяке, цікаво потім буде як змінилось світосприйняття.

Життя в місті це мов брижі на поверхні озера, напрям руху яких змінюється від подуву вітру чи кинутого каменя, а ритм сільського життя, це мов океанська хвиля, яку майже не можливо збити з напрямку і сила потужності якої йде від самої природи.

Прагнення людини заганяти все в рамки, пояснення і правила, руйнує саму можливість розширювати світ і знаходити нове. Тільки коли ще не придумано правил, можна дійсно потрапити в незвідане, чи зробити відкриття.

Ось таке лізе у голову Христанівському дауншифтеру.

3 коментарі:

  1. Думки мудрі, коли ми діємо заодно з природою, тобто в напрямку її сили. Інакше маємо зацвілі штучні моря, фукусіму, виснажені грунти тощо. Причина у бізнесі або у військових пріорітетах, які слугують бізнесу.
    Юрій

    ВідповістиВидалити
  2. Задумался и я... ))) Знаешь, когда перебрались в село, на землю, -появилась уверенность в завтрашнем дне (поесть всегда растёт на огороде и в саду, а не уродит- соседи с голоду пропасть не дадут, дрова под боком, колодец- под носом), а в городе жил в постоянном напряге- что будет завтра? И хоть сейчас мотаюсь работать в райцентр вероятность кризисов и прочих неприятностей не напрягает- прорвёмся! Отсюда и спокойствие и мир в душе и мыслях о будущем- идет разбор других задач, взятых на себя перед рождением-воплощением . :)

    ВідповістиВидалити