понеділок, 21 жовтня 2013 р.

Піднебесна Христанівка, бойлерно садова


Значиться так.

В нас постійно щось сушиться на печі, ото зараз до яблук і груш, яких я вже насушив понад 30 літрів, додався глід і квіти хризантем, чаюватимемо в зимку.

Відправив своїх до Києва на Молодість і стараюсь зробити по максимуму всякої роботи. У суботу займавсь зпилюванням старих, сухих дерев і мінімальною обрізкою засохшого гільля. то забрало добру частину дня, бо здається що спиляти дерево то вжик і все, а його ж потім почистити, ропилити на порційні куски, щоб зручно було рубати на дрова, повозити....

Сусід дядя Ваня, завалив мені ще декілька дерев на межі. бо всохли або розчахнулись, тож ще там потрібно буде їх попорціювати і перевозити до себе, а часу мало, бо роботи купа. 

Дерева на межі валили щоб город не затуляли від сонця, бо вирішив що під грядки піде кусок той що до лісу виходить. І от у полі дир дир дир.
 Дядя Ваня закликав родича йому поорати, то і нам зорали 5 соток люцерки, під грядки.


 От так то тепер виглядає, з весни буде купа роботи по посадці і прополці.
Бойлер, це те чим марить Оксана і я її чудово розумію, бо окрім миття є купа посуду, яку вона постійно миє у холодній воді. Ось цей красень на сто літрів у нас стояв вже пару тижнів.
 Зробив кріплення для нього. нагадую стіна глиняна. Там видно болт, на якому він висітиме. буде ще один поряд.
 Дошка дубова 35, самонарізи чорні 150 6 шт, болти 8, мою вагу витримало.
У процесі встановлення виявилось. що я не подивився на комплектування і в нього не входить шнур живлення, тому завтра знову у Лохвицю за кабелем і коротшим шлангом до подачі води. Але вже висить і це тішить, правда місцями боюсь братись за під'єднання кранів. хоч все і підготовлено, просто мої руці не зовсім із того місця ростуть)))
 Обіцяна нова собача будка
 Ну і її мешканка Берта. Після скарг сусіди мусіли посадить на прив'язь, бо полює його птицю.
У буду ще мешкає Ума і Ельвіра Йосипівна.
 А гуси постійно тирять їжу у собак.
Кітка Пуцька активно мишкує. щурує і зміює. що значно зменшує кількість живих мишей в дому. але дуже мені не подобається коли вона посеред кімнати з апетитом хрустить і плямкає своєю здобиччю.

Заклав сьогодні сад, маємо 12 саджанців різних фруктових дерев. подивимось що з того перезимує і порадує нас весною.

Немає коментарів:

Дописати коментар