пʼятницю, 12 липня 2013 р.

Місяць

Вже минув місяць з нашого переїзду з столиці у село Христанівка і можна підвести мінімальний підсумок.
Енею тут подобається, є де поїздити на мамі. Оксані тут подобається, є де повозити Енея. Ну і мені тут подобається.







От так ми сьогодні купались, на вулиці 35-37, в водичці класно. Басейн привезли зі Львова, спеціально для Енейчика, дідо і дядько, ото сьогодні дійшли руки його надути.

Вчора наша міська кітка, яка природу бачить перший місяць у своєму житті, вполювала пів метрового вужа біля порогу, чим всіх здивувала.

Почала приблизно вимальовуватись структура майбутнього двору, що де буде, але це ще надто непевно, хоча де буде садок я вже знаю.

Насадив привезеної зелені, вроді все прижилось. Маю тепер пару кущиків Самшиту. якусь фіалку, кущ білої рожі, сажанець черешні, барвінок і дикий виноград для альтанки.

Вся птиця росте, в гусей вже голос почав мінятись, це так кумедно коли прориваеться га-га замість пі-пі, качки теж підросли. а от з ціпятами нам не таланить. Я вже визначився, що братиму тільки підрощених, бо ну його нафіг морочитись з дріб'язком.

Вирішили взяти ще одну кішку,кошеня, як тільки підвернеться така можливість. З собакою поки не виходить, є шикарні помьоти, але все дорого. Тому пошукаємо якогось місцевого двортерєра, з сусідніх сіл, щоб без інцесту, і нехай стереже двір. Бо тут знову почала шастати лисиця, та й не годиться в селі без собаки, що вміє гавкати.

Придивився на гуртівні місцевій, хорошу тротуарну плитку, аля бруківка, по 65 грив за метр, тепер слину пускаю бо і хочеться і грошей поки шкода. Бойлер теж пригледіли в межах 1300-1900 в залежності від літражу. Думали шафу купе брати, але тут ТАКІ ціни, що я в Києві дві можу купити, думаємо, шукаємо.

В цілому все вроді гаразд. Багато роботи по дому і якось руки не доходять, а осінь вже скоро, потрібно покопати себе в дупу)))

Немає коментарів:

Дописати коментар