пʼятницю, 26 липня 2013 р.

Як за помахом сокири


Поки жінка хворує і спить, вирішив поекспериментувати з плотом, бо ж який родовий маєток без плоту. Викинув ті колеса, що невідомо хто вкопав.

Ось ці, вже давно мене дратували, але все якось руки не доходили, а зараз гуси і діти почали залазити на мою клумбу, то ж вирішив діяти.


Сокиру за пояс і до лісу тихцем, щоб не вгледів хто. Повибирав густі зарості і трохи прорідив клен, ліщину і граб.
Нарубав, почистив від листя і почав експериментувати.
Щось такого вийшло, тепер потрібно по селу знайти пару глечиків старих, для завершеності образу))
Технологію зрозумів, тепер планує зробити декілька метрів замість коліс, що ідуть до криниці, але поки що мене лякає необхідна кількість матеріалу, тому потрібно зібратись з натхненням..
З коліс, які я повитягував, вирішили зробити піраміду для дітей, як і що розпишу наступним разом.

Сьогодні я зрозумів, що вже майже два місяці ми живемо без фонового звучання автомобільних сигналізацій, тут я їх не чув навіть у Лохвиці, а в самій Христанівці в ночі така тиша, що від незвички аж страшнувато.

З газом ситуація така, сидимо чекаємо повернення з відрядження інженера з ТО, який має приїхати вже з газовщиками і тоді можливо підключать. Бо вимагають зробити між кімнатні двері, так вимагає їх техніка безпеки, а ми зараз просто не готові фінансово ще й в двері вкладатись. Тому будемо щось думати, як то вирішити інакшим шляхом.

Визначився, що потрібно купувати UPS до компа, бо періодично блимає або зникає світло і не хочеться ризикувати компом. Хоч і не часто, але раз в пару тижнів буває таке, особливо після бурь чи сильних дощів.

З вхідними дверима теж вже, вроді, визначились. Будемо робити метало-пластикові, а не дерев'яні. Просто можливо і дешевше було б дерево, але не можемо знайти майстра хорошого і не пияка, а до осені потрібно з дверима вже бути, тому тепер потрібно знайти прийнятний за ціною варіант, бо місцеві Христанівські і Лохвицькі дільці, накрутку роблять 300%, або замовляти через інтернет і новою поштою доставляти.

Немає коментарів:

Дописати коментар