неділю, 14 липня 2013 р.

Брак інформації

Завжди знав, що інформація то сила, а з переїздом на село зовсім забув про це. Все ж на асфальті мізки розслабляються і зникає певна соображалка.

 В наш імпровізований пташник, що містився у літній кухні, повадилась куниця чи ласка. подавили 4х курчат і 1 каченя, від курчат і сліду не залишилось, а каченя знайшов з розірваним горлом. Перенесли всю птицю в комору до хати, бо інших варіантів на ніч не має поки що. Оце ми зовсім забули, що по селах багато хто полює на молодняк птиці((((

Тепер вивчаємо конструкції пташників і думаємо де робити, бо літню кухню простіше розібрати чим ремонтувати. Треба все ж вибратись і з'їздити на лісопилку взнати ціни на дерево, тепер я хоч знаю що за породи мені потрібні і приблизний метраж.



Сьогодні базарний день, тож і ми їздили. Купили пластиковий комод (4 ящика) і всякого різного. Ще мене тішить, що корм яким ми вже років 7 годуємо наших собак тут дешевший на 40 гривень ніж у Києві.

Взяли собі цуцика двортерєра, мама спанієль, тато зальотний, вроду щось не велике буде. Дівчинка чорного окрасу з білими шкарпеточками на задніх лапах і білою грудкою, потім назнимкуємо. Зараз роздивляємось варіанти імені, коливаємось між Берта і Багіра. Роздумуємо над правилами виховання дворового пса (для двору) і конструкціями будки. На гуртівні за готову будку (криву і кострубату) просять 200 грив, а я за ці гроші куб дошки візьму і сам зроблю.
P.S: додаю фото цуцика



Останні дні займаюсь тим, що роздивляюсь по сусідах в кого. як облаштовано подвір'я і споруди. Розумію, що все це потрібно будувати не один місяць. Придивився декілька дуже цікавих ідей, але оскільки на їх реалізацію потрібно десь 500-600 грив, то почекають.

Замовив машину піску зіла, просять 500 грив, то тепер почну ремонт порогу, штукатурку, підмурівку, пісочницю, стежки і решту всякого.

Жалюзі, що привезли із Львова, реально рятують від спеки. Мучить питання, що робити з вентиляцією на зиму, потрібно придумати якісь заслонки, що легко можна буде закривати і відкривати з середини дому, бо інакше тепло тікатиме.

Немає коментарів:

Дописати коментар